Nuevas sugerencias Barranca
Desayunos para revisión
LUNCH / DINNER MENU
• Assorted drinks:
Fresh juices, orangeade, lemonade, sodas, water.
• Hot beverages:
Black coffee, decaf, hot chocolate and tea.
• Bread.
• 3 course menu.
With multiple choices to order.
STARTERS
TYPICAL FRENCH STYLE
Organic lettuce mix topped with a pair of goat cheese croutons; served with caramelized pear slices and olives.
TUNA CEVICHE TOSTADAS
Marinated in peppermint.
ROASTED TOMATO SOUP
Served with rice and goat cheese.
BLACK BEAN AND FRESH CHEESE SOUP
LIMA BEAN AND NOPAL (Prickled pear) SOUP
MAIN DISHES
STUFFED CHICKEN BREAST (250 g approx.)
With mushrooms and cheese in a zucchini blossom sauce; served with a side of jasmine rice and sauté spinach.
NORWEGIAN SALMON FILLE (220 g approx.)
Served with a white wine and butter sauce, asparagus and a balsamic vinaigrette.
VEGETABLES BAKED IN A PUFF PASTRY WRAP
Filled with zucchini blossom, cheese, mushrooms and spinach; served over either a light chili poblano sauce or a red pepper sauce.
LASAGNA BOLOGNESE
Traditional style with lean beef and homemade tomato sauce.
BEEF MEDALLION
Prime beef medallion in a red wine sauce, with a side of potatoes au gratin and mushrooms.
DESSERTS
• Assorted desserts.
OPEN BAR
WINE
Red, white or cava
(Spanish, Italians, Chileans and Mexicans)
BEER
Corona • Negra Modelo • Pacífico • Montejo • Bohemia Stella Artois • Rrey • Colimita • Lagerita • Guinness
TEQUILA
Don Julio Reposado • Don Julio Blanco Herradura • Cuervo Tradicional • Fortaleza • Centenario
Maestro tequilero • 1800 • Cazadores
MEZCAL
Zignum • Danzantes • Bruxo • Caradura
Pelotón de la muerte • Murciélago • Naucaya • Tlacuache
RUM
Zacapa 23 • Matusalem • Havana • Bacardí Blanco Appleton • Capitán Morgan
WHISKY
Chivas regal 12 años • JW etiqueta roja • JW etiqueta negra Buchanan´s 12 años • Jack Daniel´s • J&B • Old Par The Glenlivet • Glenfiddich • Jim Beam
GIN
Hendricks • Tanqueray • Beefeater • Bombay
VODKA
Absolut • Wyborowa • Stolichnaya
BRANDY
Torres 10 • Terry • Cardenal de Mendoza • Azteca de Oro Gran Duque de Alba • Carlos I
LIQUORS
Licor 43 • Baileys • Chartreuse • Sambuca • Fernet
Comidas para revisión

JAMÓN IBÉRICO Y QUESOS (100 g)
Jamón Ibérico, quesos camembert, manchego curado, parmesano, cabra y cambozola. Acompañado con aceitunas de Kalamata y pan tomate.
$895

BURRATA
Con jitomate heirloom y aceite de oliva.
$245

TACOS DE CAMARÓN (4)
Salteados, con aderezo y salsa Sriracha.
$264

RISOTTO DI MARE
Risotto en salsa pomodoro, con camarones, mejillones, tomate seco, calabacín y parmesano.
$265

GUACAMOLE PRIME (250 g / 0.55 lb)
Chicharrón de rib eye sobre guacamole. Acompañado con tortillas recién hechas.
$355

ASADO DE TIRA (500 g)
A la parrilla, acompañado con 2 guarniciones.
$549

TACOS DE PATO (4)
Pato confitado acompañado con cebollitas cambray y chiles toreados.
$340

POLLO ENCACAHUATADO
Pollo orgánico cocinado a las brasas, servido sobre un espejo de salsa de cacahuate, acompañado con papa al horno y ensalada mixta.
$345

CHULETAS DE CORDERO SOPHIA
A las brasas, servidas con tahine, tabule, ajos rostizados y salsa turca.
$574

PESCADO ZARANDEADO
Lomo de pescado blanco a la parrilla, aderezado con adobo y especias. Acompañado con ensalada de jitomate, cebolla morada y aguacate, aderezada con aceite de olivo, limón y sal.
$380

MEJILLONES AL VINO BLANCO
Cocinados con echalotes ajo y jitomates.
$265

TAGLIATELLE BIANCO PLACERE
Con almejas, cebollín, Prosciutto di Parma crujiente y toque de crema.
$273