Nuevas sugerencias Barranca

Desayunos para revisión

LUNCH / DINNER MENU

• Assorted drinks:

Fresh juices, orangeade, lemonade, sodas, water.

• Hot beverages:

Black coffee, decaf, hot chocolate and tea.

• Bread.

• 3 course menu.

With multiple choices to order.

STARTERS

TYPICAL FRENCH STYLE

Organic lettuce mix topped with a pair of goat cheese croutons; served with caramelized pear slices and olives.

 

TUNA CEVICHE TOSTADAS

Marinated in peppermint.

ROASTED TOMATO SOUP

Served with rice and goat cheese.

BLACK BEAN AND FRESH CHEESE SOUP

LIMA BEAN AND NOPAL (Prickled pear) SOUP

MAIN DISHES

STUFFED CHICKEN BREAST (250 g approx.)

With mushrooms and cheese in a zucchini blossom sauce; served with a side of jasmine rice and sauté spinach.

 

NORWEGIAN SALMON FILLE (220 g approx.)

Served with a white wine and butter sauce, asparagus and a balsamic vinaigrette.

 

VEGETABLES BAKED IN A PUFF PASTRY WRAP

Filled with zucchini blossom, cheese, mushrooms and spinach; served over either a light chili poblano sauce or a red pepper sauce.

 

LASAGNA BOLOGNESE

Traditional style with lean beef and homemade tomato sauce.

BEEF MEDALLION

Prime beef medallion in a red wine sauce, with a side of potatoes au gratin and mushrooms.

DESSERTS

• Assorted desserts.

OPEN BAR

WINE

Red, white or cava

(Spanish, Italians, Chileans and Mexicans)

 

BEER

Corona • Negra Modelo • Pacífico • Montejo • Bohemia Stella Artois • Rrey • Colimita • Lagerita • Guinness

TEQUILA

Don Julio Reposado • Don Julio Blanco Herradura • Cuervo Tradicional • Fortaleza • Centenario

Maestro tequilero • 1800 • Cazadores

MEZCAL

Zignum • Danzantes • Bruxo • Caradura

Pelotón de la muerte • Murciélago • Naucaya • Tlacuache

RUM

Zacapa 23 • Matusalem • Havana • Bacardí Blanco Appleton • Capitán Morgan

WHISKY

Chivas regal 12 años • JW etiqueta roja • JW etiqueta negra Buchanan´s 12 años • Jack Daniel´s • J&B • Old Par The Glenlivet • Glenfiddich • Jim Beam

GIN

Hendricks • Tanqueray • Beefeater • Bombay

VODKA

Absolut • Wyborowa • Stolichnaya

BRANDY

Torres 10 • Terry • Cardenal de Mendoza • Azteca de Oro Gran Duque de Alba • Carlos I

LIQUORS

Licor 43 • Baileys • Chartreuse • Sambuca • Fernet

Rev: (55) 5485 3500 ext. 110

Pedidos: ext. 124

   56 2652 6074

Comidas para revisión

Plato-de-Jamón-Ibérico-con-quesos.jpg

JAMÓN IBÉRICO Y QUESOS (100 g)

Jamón Ibérico, quesos camembert, manchego curado, parmesano, cabra y cambozola. Acompañado con aceitunas de Kalamata y pan tomate.

$895

Burrata.jpg

BURRATA

Con jitomate heirloom y aceite de oliva.

$245

Tacos-de-Camarón.jpg

TACOS DE CAMARÓN (4)

Salteados, con aderezo y salsa Sriracha.

$264

Riso-e-gamberi.jpg

RISOTTO DI MARE

Risotto en salsa pomodoro, con camarones, mejillones, tomate seco, calabacín y parmesano.

$265

Guacamole-Prime.jpg

GUACAMOLE PRIME (250 g / 0.55 lb)

Chicharrón de rib eye sobre guacamole. Acompañado con tortillas recién hechas.

$355

Asado-de-tira.jpg

ASADO DE TIRA (500 g)

A la parrilla, acompañado con 2 guarniciones.

$549

Tacos-de-Pato.jpg

TACOS DE PATO (4)

Pato confitado acompañado con cebollitas cambray y chiles toreados.

$340

Pollo-encacahuatado.jpg

POLLO ENCACAHUATADO

Pollo orgánico cocinado a las brasas, servido sobre un espejo de salsa de cacahuate, acompañado con papa al horno y ensalada mixta.

$345

Chuletas-de-cordero-Sophia.jpg

CHULETAS DE CORDERO SOPHIA

A las brasas, servidas con tahine, tabule, ajos rostizados y salsa turca.

$574

Pescado-Zarandeado.jpg

PESCADO ZARANDEADO

Lomo de pescado blanco a la parrilla, aderezado con adobo y especias. Acompañado con ensalada de jitomate, cebolla morada y aguacate, aderezada con aceite de olivo, limón y sal.

$380

Mejillones-al-Vino-Blanco-2.jpg

MEJILLONES AL VINO BLANCO

Cocinados con echalotes ajo y jitomates.

$265

Tagliatelle-2.jpg

TAGLIATELLE BIANCO PLACERE

Con almejas, cebollín, Prosciutto di Parma crujiente y toque de crema.

$273